NEW

Job offers with languages in Europe

5 job offers found

HIGHLIGHTED
Norwegian-speaking Customer Support Agent to Cyprus!

Limassol , Limassol

Easy apply
Relocation package
HIGHLIGHTED
Norwegian Speaking Student Sales Advisor to Cyprus

Limassol , Limassol

Easy apply
Relocation package
HIGHLIGHTED
Norwegian Speaking Student Sales Advisor to Cyprus/remote

Limassol , Limassol

Easy apply
Relocation package
HIGHLIGHTED
Norwegian Speaking Conversion Sales Agent to Limassol

Limassol , Limassol

Easy apply
Relocation package
HIGHLIGHTED
Norwegian Speaking Retention Sales Agent to Limassol

Limassol , Limassol

Easy apply
Relocation package
You are seeing job offers with languages in Europe. Companies publishing with Europe Language Jobs are looking for multilingual speakers to work in top locations in Europe. Job offers with languages are published every day on our site, so keep looking for the right position for you. Complete your CV information and you will be able to see job offers matching your languages and skills. You can search by language, country, city and sector and you can do further searches using the Find Jobs By box. You are only a few clicks away from landing a language job in Europe!
HIGHLIGHTED
job offers of Nordic Jobs Worldwide at Europe Language Jobs

Norwegian-speaking Customer Support Agent to Cyprus!

Limassol , Cyprus

Mandatory:
Optional:
DESCRIPTION

Ønsker du å jobbe i Europas mest solrike land og samtidig kunne utvikle deg både faglig og personlig? Vil du styrke CV-en og samtidig skape minner for livet? Velkommen til oss på den fantastiske middelhavsøya Kypros!


Om selskapet:

Klienten vår er en multinasjonal leverandør for outsourcing av forretningsprosesser. Selskapet tilbyr teknisk støtte, kundeservice og mange andre tjenester over hele verden, gjennom mer enn 55 000 ansatte og 70 støttesentre. Dette selskapet er et sted hvor du kan være alt du er - omsorgsfull, interessert i mennesker og utvikle deg selv til å bli enda bedre. Klientens mål er å inspirere ansatte til å vokse med selskapet der de vet at de kan gjøre en forskjell og kan stå stolt mens de hjelper selskapet å nå sine mål.


I denne stillingen vil du jobbe med kundeservice for en markedsledende spillkonsoll. Her vil du hjelpe kunder med å svare på spørsmål via epost og telefon.

Om Kypros:

Kypros er en vakker øy i Middelhavet som er kjent for sine historiske og kulturelle severdigheter, solfylte strender og livlige turistområder. Landet har en rik historie og har vært bebodd av mange forskjellige kulturer og sivilisasjoner, som gir en unik blanding av arkitektur, mat og tradisjoner. Landet tilbyr et behagelig klima, og en høy livskvalitet. Kypros er også et flerspråklig samfunn, der engelsk og gresk er offisielle språk og mange innbyggere snakker også andre språk. Kypros et flott sted å bo og arbeide, og kan tilby en unik kulturell opplevelse kombinert med en moderne arbeidsplass.

 

Dine daglige oppgaver vil inkluderer:

 • Svare på innkommende samtaler fra kunder
 • Gi kundene en høy kvalitet av service
 • Administrere kunderelaterte saker
 • Oppnå daglige KPIer knyttet til kundetilfredshet, effektivitet og kvalitet

 

Kvalifikasjoner:

 • Sosial, ambisiøs og motivert av å hjelpe kunder
 • Trives med høyt tempo, raske endringer og god lagånd
 • Fullført videregående skole
 • Behersker norsk som hovedspråk og kan engelsk
 • Rent strafferegister
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt i ansettelsesprosessen

 

Vi tilbyr deg:

 • Fast månedslønn og fordelaktig bonussystem.
 • Sol 330 dager i året.
 • Gunstig skattesystem med 0% inntektsskatt opptil €19 500/år.
 • Syke- og ulykkesforsikring både under arbeid og fritid.
 • Gunstige personalrabatter på lokale kafeer, restauranter og treningssentre.
 • 21 dager ferie per år.

 

Vi forstår at å flytte til utlandet kan være et stort skritt, derfor vil vi hjelpe deg med hele prosessen med å bli bosatt på Kypros. Vi tilbyr flyttepakker som inkluderer innkvartering og flykompensasjon. Vi vil også hjelpe deg med å få kontakt med lokale myndigheter og banker. Kontoret du vil jobbe på består av engasjerte og fremadstrebende kolleger som brenner for å levere kundeservice på høyeste nivå. Vi beskriver oss selv som en Kypros-familie, og tilbyr en rekke sosiale aktiviteter uavhengig av ukedag.

Vi kan love deg en opplevelse for livet, og etter tiden hos oss vil du ikke bare ha vokst som person, men også fått en opplevelse for livet!

 

Høres dette ut som noe som interesserer deg?

Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad i dag!

 

Nordic Jobs Worldwide

Nordic Jobs Worldwide er et profesjonelt nordisk rekrutteringsselskap som fokuserer på å koble kandidater fra Sverige, Finland, Norge og Danmark med bedrifter fra hele verden.

Nordic Jobs Worldwide er Nordens største rekrutteringsbyrå innen språkrekruttering, med kontorer i Oslo, Tallinn, Malaga, Malta og Lisboa. Vi matcher de mest spennende jobbene med nordiske talenter over hele verden. Vi har hjulpet over 3000 mennesker med å finne drømmejobben sin med våre 300+ partnere i over 30 land.

ARE YOU THE PERFECT CANDIDATE?
Norwegian speaking jobs in Limassol | Europe Language Jobs