NEW

Job offers with languages in Europe

2 job offers found

HIGHLIGHTED
Swedish-speaking Meeting Booker to Oslo, Norway

Oslo , Oslo

Easy apply
Relocation package
HIGHLIGHTED
Swedish-speaking Meeting Booker To Oslo, Norway

Oslo , Oslo

Easy apply
Relocation package
You are seeing job offers with languages in Europe. Companies publishing with Europe Language Jobs are looking for multilingual speakers to work in top locations in Europe. Job offers with languages are published every day on our site, so keep looking for the right position for you. Complete your CV information and you will be able to see job offers matching your languages and skills. You can search by language, country, city and sector and you can do further searches using the Find Jobs By box. You are only a few clicks away from landing a language job in Europe!
HIGHLIGHTED
job offers of Nordic Jobs Worldwide at Europe Language Jobs

Swedish-speaking Meeting Booker to Oslo, Norway

Oslo , Norway

Mandatory:
DESCRIPTION

Vi söker efter en passionerad svensktalande mötesbokare som vill ta sin karriär till nya höjder i en internationell miljö! Du kommer att ha en unik möjlighet att arbeta för en ledande kund i Oslo och hjälpa svenska företag att stärka sin position på marknaden.

Som mötesbokare kommer du att vara en viktig länk mellan kunden och deras framtida affärsmöjligheter. Du kommer att ha möjlighet att utveckla dina kommunikationsfärdigheter och din förmåga att skapa relationer över telefon. Vi letar efter någon som är ambitiös, målinriktad och har en stark förmåga att övertyga andra.

Du kommer att bli en del av en dynamisk och växande organisation med en stark och internationell arbetsmiljö. Klientens projekt är välkända på företagsmarknaden och du kommer att ha en viktig roll i att boka möten och säkerställa goda resultat för kunderna. Med dina färdigheter och passion för försäljning kommer du att kunna bli en värdefull medlem i ett framgångsrikt team.

 

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för affärer, ekonomi och försäljning och som trivs med att kommunicera via telefon. Som person är du öppen och har en förmåga att skapa goda relationer med kunder oavsett deras bakgrund och yrke. Du uppskattar teamwork och är redo att vara en del av ett nyetablerat svenskt team där du har möjlighet att påverka och forma din egen arbetsdag. Du har en stark drivkraft att nå uppsatta mål, är problemlösningsorienterad och har en hög arbetsmoral. Vi tror att du är en person som alltid strävar efter att ge det där lilla extra för att överträffa förväntningarna.

REQUIREMENTS

Kvalifikationer

  • Du har en kandidatexamen/magisterexamen inom affärsutveckling eller business and administration
  • Du behärskar svenska flytande - både skriftligt och muntligt
  • Om du kan norska är det en fördel
  • Du har en god teknisk förståelse
  • Du är ambitiös och vill arbeta för din egen utveckling
  • Du ser möjligheter och har förmågan att driva försäljning

ARE YOU THE PERFECT CANDIDATE?
Swedish speaking jobs in Norway | Europe Language Jobs