NEW

Job offers with languages in Europe

1 job offers found

HIGHLIGHTED
Finnish Customer Advisor - Banking Sector - Stockholm

Stockholm , Stockholm

Easy apply
Relocation package
You are seeing job offers with languages in Europe. Companies publishing with Europe Language Jobs are looking for multilingual speakers to work in top locations in Europe. Job offers with languages are published every day on our site, so keep looking for the right position for you. Complete your CV information and you will be able to see job offers matching your languages and skills. You can search by language, country, city and sector and you can do further searches using the Find Jobs By box. You are only a few clicks away from landing a language job in Europe!
HIGHLIGHTED
job offers of Nordic Jobs Worldwide at Europe Language Jobs

Finnish Customer Advisor - Banking Sector - Stockholm

Stockholm , Sweden

Mandatory:
Optional:
DESCRIPTION

Haemme Suomea & Ruotsia puhuvaa asiakastuen taitajaa töihin pankkialalle asiakkaallemme Tukholmaan!

Henkilökohtaiset lainat ovat osa asiakkaamme asiakastoimintaa. Täällä tarjoamme ensiluokkaista palvelua auttamalla asiakkaitamme parempaan henkilökohtaiseen talouteen ja samalla luomaan positiivisia asiakaskokemuksia ja liiketoimintaa. Suomalainen Personal Loans -tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä ja auttaa toisiaan saavuttamaan asetetut tavoitteet, jotka ovat niin tiimi- kuin yksilötasolla.

 

Työtehtävät:

Asiakasneuvojana työskentelet aina puhelimessa parhaalla mahdollisella tavalla hoitaaksesi saapuvat ja lähtevät puhelut olemassa olevien asiakkaidemme kanssa. Voit auttaa asiakkaitamme laskutiedoissa, lainahakemusten tekemisessä, lisälainojen hankkimisessa, lainahakemusten tilan näkemisessä, vakuutusten hoitamisessa vuoropuhelussa asiakkaan kanssa ja paljon muuta.

Puheluihin liittyy jonkin verran hallinnollista ja chat-kontaktia, mutta itse rooli on puhelinpohjainen ja siksi etsimme sinua, joka nauttii asiakkaiden kanssa juttelemisesta ja joka näkee jokaisen puhelun mahdollisuutena auttaa! Menestyäksesi asiakasneuvojan roolissa uskomme, että sinulla on oltava kiinnostus myyntiin ja nautittava työskentelystä asetettujen tavoitteiden eteen.

REQUIREMENTS

Hakemallamme kandidaatilla on:

  • Sujuvat ruotsin, englannin ja suomen taidot
  • Kokemusta työskentelystä palvelualalla esimerkiksi kaupoissa, ravintoloissa, matkatoimistoissa, asiakaspalvelussa, myynnissä tai vastaavissa – me opetamme loput!
  • Kiinnostusta auttaa asiakkaita palvelutehtävissä yksilöllisten myyntitavoitteiden kanssa

ARE YOU THE PERFECT CANDIDATE?
Finnish speaking jobs in Stockholm | Europe Language Jobs