NEW

Job offers with languages in Europe

1 job offers found

HIGHLIGHTED
Norwegian Speaking Sales Consultant to Netherlands

Vlissingen , Vlissingen

Easy apply
Relocation package
You are seeing job offers with languages in Europe. Companies publishing with Europe Language Jobs are looking for multilingual speakers to work in top locations in Europe. Job offers with languages are published every day on our site, so keep looking for the right position for you. Complete your CV information and you will be able to see job offers matching your languages and skills. You can search by language, country, city and sector and you can do further searches using the Find Jobs By box. You are only a few clicks away from landing a language job in Europe!
HIGHLIGHTED
job offers of Nordic Jobs Worldwide at Europe Language Jobs

Norwegian Speaking Sales Consultant to Netherlands

Vlissingen , Netherlands

Mandatory:
DESCRIPTION

Er du på jakt etter en ambisiøs, raskt voksende og internasjonal organisasjon der du kan utnytte ditt salgstalent optimalt? Trives du i et energisk miljø og går aldri glipp av en kommersiell mulighet? Snakker du også flytende norsk? Da er dette JOBBEN du leter etter! Vi søker en salgskonsulent med norsk til å bli en del av Medisol BV i Vlissingen!

Medisol hjelper kunder ved å gi ekspertveiledning, utforske markedet for å finne nye kommersielle muligheter, og sammen med sitt team utvikler de markedsføringsrelaterte ideer for å sette Medisol på kartet. I tillegg vil du også bidra til å oppnå deres "Redde liv" misjon! Høres dette ut som en drømmejobb for deg? Les videre raskt...

På grunn av kontinuerlig vekst søker Medisol BV nå en salgskonsulent for det norske markedet og for deres entusiastiske nordiske team!

 

Om klienten:

Vi er Medisol. Den online leverandøren av hjertestartere i Europa. Med hjertestartere blir liv reddet hver dag. Medisol er markedsleder og en av de raskest voksende selskapene i Nederland. Vi er stolte av det! Vi mener det er viktig å utgjøre en forskjell, og vi gjør dette ved å selge produktene våre i 20 nettbutikker i 17 forskjellige land i Europa. 

Hva vil du jobbe med?

Som salgskonsulent vil du jobbe i Nordic Sales Team, som hovedsakelig består av morsmålsbrukere fra de nordiske landene i Europa. Du vil være ansvarlig for salget av deres produkter i Norge. Produktene inkluderer hjertestartere, gjenopplivningsdukker og relaterte produkter.

Sammen med kollegene dine er du ansvarlig for hele salgsprosessen fra A til Å. Du er involvert i å lage og motta tilbud, og du jobber med å legge inn ordre i systemet. Du vil også besvare spørsmål per e-post eller telefon og ta vare på ettersalgsprosessen. I denne rollen vil du også aktivt søke etter nye muligheter i markedet for å videreutvikle markedsposisjonen i Norge. Fra å vedlikeholde og utvide eksisterende relasjoner til å skaffe ny virksomhet - du gjør alt!

Takket være din kunnskap om produktene vet du alltid hvordan du kan gi kundene de beste rådene og dermed bygge langsiktige relasjoner. For å øke synligheten i Norge vil du også regelmessig delta i oppgaver knyttet til markedsføring. Dette inkluderer å holde nettstedet oppdatert og publisere ulikt relevant innhold på sosiale medier. Du vil gjøre dette hovedsakelig i samarbeid med det profesjonelle markedsføringsteamet!

REQUIREMENTS

Hva forventer vi av deg?

•        Du søker en fulltidsstilling og ønsker en karriere innen salg

•        Erfaring med e-handel eller tilsvarende stilling innen salg er en fordel

•        Du er en ekte lagspiller, men du er også i stand til å jobbe selvstendig

•        Utmerket beherskelse av norsk, både skriftlig og muntlig, og god beherskelse av engelsk

•        Entusiasme, selvstendighet, kreativitet og engasjement for å videreutvikle salget deres

•        Gode kommunikasjonsevner for å styrke eksisterende kunderelasjoner og skape nye.

ARE YOU THE PERFECT CANDIDATE?
Norwegian speaking jobs in Netherlands | Europe Language Jobs